FC Twente Nieuws

Felipe Gutièrrez in beeld bij Braziliaanse grootmacht

Felipe Gutièrrez in beeld bij Braziliaanse grootmacht

Felipe Gutièrrez staat in de belangstelling van het Braziliaanse SC Internacional. De voormalig voetballer van FC Twente staat momenteel nog onder contract bij Real Betis en een daadwerkelijke verkoop zal nog niet aan de orde zijn. Over een verhuurperiode zou al wel worden gesproken, weet een Braziliaans medium te melden.

[google] Mochten beide clubs daadwerkelijk tot een akkoord komen, dan hoeft SC Internacional geen geldbedrag over te maken aan Real Betis. Wel dient de Braziliaanse club dan het volledige salaris van Felipe Gutèrrez te betalen. Bovendien zitten er kosten verbonden aan het speelgerechtigd maken van de Chileen, wat geschat wordt op een bedrag van circa twee miljoen euro.

Door knieproblemen heeft de voormalig FC Twente-speler nog maar weinig gespeeld voor zijn huidige club in Spanje, begin dit jaar kreeg de Chileen een nieuwe tegenslag te verwerken.

Het zal voor de Brazilianen echter wel een race tegen de klok worden, aangezien er na de deadline van 31 maart geen nieuwe spelers meer mogen deelnemen aan de competitie. De daadwerkelijke transferwindow in Brazilië sluit op 4 april. Het bestuur en technische staf van de club hebben al laten weten dat de openstaande vacature bedoeld is voor een kwaliteitsboost.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties