FC Twente Nieuws

'Financiële meevaller lonkt: Chadli op weg naar Franse topclub'

'Financiële meevaller lonkt: Chadli op weg naar Franse topclub'

De transfer van Quincy Promes naar Sevilla mag dan zijn afgeketst, een andere voormalig FC Twente-speler lijkt wel een transfer te gaan maken. Volgens RMC Sport maakt vleugelaanvaller Nacer Chadli de overstap van West Bromwich Albion naar AS Monaco.

[google]De voormalig aanvaller van FC Twente ondergaat donderdagmiddag de medische keuring bij de Franse topclub, waarna hij een meerjarig contract kan ondertekenen bij AS Monaco. Met de transfer van de Belgisch international is een bedrag van naar verluidt twaalf miljoen euro gemoeid.

Deze transfer is voor FC Twente ook goed nieuws, aangezien de Tukkers een opleidingsvergoeding tegemoet kunnen zien. Chadli speelde tussen 2010 en 2013 drie seizoenen in Enschede en maakte op 23-jarige leeftijd de transfer naar Tottenham Hotspur. Voor die drie seizoenen krijgt FC Twente per jaar 0,5% van de transfersom (totaal 1,5%) wat neer komt op een bedrag van ongeveer 180.000 euro.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties