FC Twente Nieuws

Fiorentina gewaarschuwd: "Ze hebben een spits van Europees niveau"

Fiorentina gewaarschuwd: "Ze hebben een spits van Europees niveau"

FC Twente gaat donderdagavond aantreden tegen Fiorentina. Om 21:00 uur wordt er in het Stadio Artemio Franchi afgetrapt. Woensdagavond trainen de Tukkers nog in hetzelfde stadion. Over een week is het andersom. Dan komen de Italianen naar Nederland voor de wedstrijd in De Grolsch Veste.

Fiorentina-trainer Italiano heeft zich ingelezen. “Twente is goed voorbereid en hebben ook een langere voorbereiding achter de rug. We willen goed voor de dag komen en alles geven. We moeten Twente zeker niet onderschatten, daar is deze wedstrijd veel te belangrijk voor.” De oefenmeester heeft meerdere wedstrijden bekeken

“Ik heb veel wedstrijden van Twente gezien, ook van vorig seizoen. Ze hebben niet vaak verloren. Ze hebben al lang niet meer verloren, werken goed samen en hebben goede spelers. Dus we moeten morgen 100% attent zijn. We hebben de beelden bekeken en we weten wat we moeten doen”, aldus de oefenmeester tijdens de persconferentie.

“Kwalitatief gezien hebben ze goede spelers. Ze hebben een spits (Van Wolfswinkel red.) van Europees niveau met goede buitenspelers en een goede nummer tien. We moeten proberen hun niet in de wedstrijd te laten komen. Twente is een goed team, dus we zullen maximaal geconcentreerd moeten zijn om een goed resultaat te kunnen behalen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties