FC Twente Nieuws

Flink aantal clubs verhogen de prijzen, FC Twente positieve uitzondering

Flink aantal clubs verhogen de prijzen, FC Twente positieve uitzondering

FC Twente speelt komend seizoen nagenoeg iedere wedstrijd in een uitverkochte Grolsch Veste. Het eredivisieseizoen begint pas over zesenhalve week, maar de club heeft nu al alle seizoenkaarten verkocht. Het gaat om 22.500 stuks. De overige 7.705 plekken zijn voor de losse verkoop, sponsoren en het uitvak. Ook zitten hier de zogenaamde slecht zicht plekken bij.

Ondanks de goede prestatie van het afgelopen seizoen heeft het bestuur van FC Twente ervoor gekozen om de prijzen van de seizoenkaarten opnieuw niet te verhogen. De goedkoopste kaart kost 240 euro en de duurste 395 euro.

Net als FC Twente besloten ook sc Cambuur, Fortuna Sittard, sc Heerenveen, FC Utrecht en Vitesse de prijzen van de seizoenkaarten niet te verhogen. De overige 11 clubs besloten de prijzen wel te verhogen. De club die de hoogste prijsstijging heeft doorgevoerd is RKC Waalwijk. De Brabantse club verhoogde de prijs van de goedkoopste kaart met 8 procent en de duurste met 14 procent.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties