FC Twente Nieuws

Flinke schoonmaak bij Jong FC Twente: tien contracten formeel opgezegd

Flinke schoonmaak bij Jong FC Twente: tien contracten formeel opgezegd

[google]FC Twente moet voor 1 april de contracten van spelers met een aflopende verbintenis en/of een optie formeel opzeggen. Zodoende heeft de club besloten de optie in het contract van Hidde ter Avest niet te lichten, maar die van Michaël Maria wel. Ook bij Jong FC Twente wordt er flink huis gehouden. FC Twente maakte bekend dat de contracten van tien spelers formeel zijn opgezegd.

Zo kunnen Ben Aissa Ben Amar, Niklas Blesgraaf, Mathijs Elderman, Zeki Erkilinc, Delano Grootenhuis, Ruben de Jager, David Sambissa, Siebe Schets, Xhemil Terziqi en Ramiz Zerrouki mogelijk op zoek naar een nieuwe werkgever, maar bestaat ook de kans dat hun contract na 1 april alsnog verlengd worden. In het geval van Sambissa is het aannemelijk dat zijn contract verlengd wordt, de 22-jarige Fransman maakte eerder dit seizoen zijn debuut in de wedstrijdselectie maar mocht niet rekenen op speelminuten.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties