FC Twente Nieuws

FOTO: Aburjania keert met Georgië terug in De Grolsch Veste

FOTO: Aburjania keert met Georgië terug in De Grolsch Veste

Giorgi Aburjania is dit weekend met de nationale ploeg van Georgië terug in De Grolsch Veste. Zaterdagavond traint de oud-speler van FC Twente al met zijn land in De Veste, waarna Georgië het zondagavond opneemt tegen Oranje.

De middenvelder, die afgelopen seizoen minuten maakte voor FC Cartagena, kwam al 22 keer eerder uit voor de nationale ploeg. In zijn laatste interland wist hij zelfs te scoren. De kans dat Aburjania in Enschede aan minuten gaat komen, is dus aanwezig.

De Georgiër werd in de zomer van 2019 door FC Twente voor twee jaar gehuurd van Sevilla FC. De inmiddels 26-jarige Aburjania kwam echter niet helemaal uit de verf in Enschede. Daarnaast was het salaris van de international behoorlijk hoog, waardoor hij al in de zomer van 2020 terugging naar Sevilla om vervolgens meteen bij Real Ovedio aan de slag te gaan. Via laatstgenoemde is hij bij FC Cartagena terecht gekomen. De club komt uit op het tweede niveau van Spanje.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties