FC Twente Nieuws

Foto: NAC supporters krijgen koekje van eigen deeg: "Jullie tegen Helmond"

Foto: NAC supporters krijgen koekje van eigen deeg: "Jullie tegen Helmond"

Afgelopen vrijdag speelde NAC in de Keuken kampioen Divisie de thuiswedstrijd tegen provinciegenoot Helmond Sport. Een duel die weinig te maken heeft met FC Twente, maar de supporters van Helmond hadden een wel hele fraai spandoek meegenomen met een linkje naar onze FC.

Op het spandoek stond namelijk de tekst 'Jullie tegen Helmond'. Verwijzend naar de spandoekenserie die de supporters van NAC lieten zien in de Grolsch Veste tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen 2017-2018. FC Twente degradeerde de week ervoor uit bij Vitesse en de fans van NAC besloten nog wat extra zout in de wonden te strooien.

[google]

De supporters maakten een groot spandoek met de tekst 'Jullie tegen iedereen' om vervolgens tijdens de wedstrijd het deel 'iedereen' te vervangen voor doeken met namen van de clubs uit de Keuken Kampioen Divisie. Gelukkig bestaat er nog iets als karma en degradeerde de ploeg uit Breda een jaar later terwijl FC Twente zich terug knokte naar de eredivisie. De actie van de supporters van Helmond Sport maakt dit feit alleen maar mooier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties