FC Twente Nieuws

FOTO: Nieuwe selectiefoto geschoten tijdens jaarlijkse persdag

FOTO: Nieuwe selectiefoto geschoten tijdens jaarlijkse persdag

[google]Vandaag was de jaarlijkse persdag bij FC Twente waar het de selectie werd gepresenteerd aan de pers. Bij FC Twente veel nieuwe namen op de foto waaronder de spelers die deze zomer werden aangetrokken: Alexander Laukart, Danny Holla, Nikola Gjorgjev, Haris Vuckic en Tom Boere.

Ook nieuw op de foto waren Oussama Assaidi en Jos Hooiveld die afgelopen winterstop aansloten bij FC Twente. Vanuit het tweede elftal zijn Dylan George en Richard Jensen officieel toegevoegd aan de eerste selectie. Marko Kvasina staat nog niet op de foto. De verwachting is dat hij later vandaag officieel zal worden gepresenteerd.

Vanmiddag, na de fotoshoot, zal de selectie afreizen naar het Duitse Barsinghausen waar de club een trainingskamp heeft belegd. Aanstaande zaterdag zal het trainingskamp af worden gesloten met een een oefenwedstrijd tegen promovendus Hannover 96. De wedstrijd wordt gespeeld in Ilten, iets ten zuiden van Hannover.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties