FC Twente Nieuws

Foto: Trotse burgemeester geniet van veldbestorming in de Grolsch Veste

Foto: Trotse burgemeester geniet van veldbestorming in de Grolsch Veste

Na zes jaar burgemeester van Enschede te zijn geweest, besloot Onno van Veldhuizen vorig jaar het stokje over te dragen aan iemand anders. Jarenlang leefde Van Veldhuizen in onmin met een deel van de supporters van FC Twente, en met name Vak P. Hij was dan ook geen graag geziene gast in de Grolsch Veste, maar zijn opvolger lijkt het vooralsnog anders aan te pakken.

Roelof Bleker begon op 1 februari van dit jaar aan zijn nieuwe job als burgemeester van Enschede. Hij zocht toenadering tot de diverse supportersgroepen waaraan hij naar eigen zeggen een goed gevoel over had gehouden.

Bleker was woensdagavond te gast in de Grolsch Veste om de ploeg te steunen in de jacht op directe plaatsing voor Europees voetbal. Hij viel met de neus in de boter want na acht jaar mag de Enschedese club eindelijk weer Europa in.

Na het laatste fluitsignaal in Utrecht bestormden de supporters van FC Twente het veld om samen met de spelers een feestje te bouwen. Waar Van Veldhuizen er schande van zou spreken, was het Bleker die met volle teugen genoot van de feestvreugde op het veld. Hij postte een fraaie foto van hem en algemeen directeur Van der Kraan. Laatstgenoemde is misschien wel de belangrijkste schakel in de wederopkomst van het hard gevallen FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties