FC Twente Nieuws

Foto: Tzolis traint met Norwich City in Amerika

Foto: Tzolis traint met Norwich City in Amerika

Linksbuiten Christos Tzolis verblijft momenteel in Amerika. De aanvoerder is dit seizoen door FC Twente gehuur van Norwich City, maar keerde na zijn knieblessure terug naar de Engelse club om daar te herstellen. Door de vervroegde winterstop heeft Norwich besloten af te reizen naar Florida, inclusief Tzolis.

Norwich City arriveerde eerder deze week in Florida voor een zogenaamde warm weer stage. De thuisbasis is het Al Lang Stadium, thuisbasis van de Tampa Bay Rowdies. De club komt uit in de USL Championship, het tweede Amerikaanse niveau.

Dat Tzolis mee is gegaan naar Amerika betekent niet dat hij niet terugkeert bij FC Twente. Als hij voldoende is hersteld zal hij weer aansluiten bij de selectie van Ron Jans dat eerder deze week begon met de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Hij wil Tzolis er graag bij houden en hoopt dat de Griek weer fit is voor de herstart van de competitie op 6 januari 2023. Dan is FC Emmen de tegenstander in de Grolsch Veste.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties