FC Twente Nieuws

FOX OFF naar FOX ON? Gaan de supporters zich massaal abonneren?

FOX OFF naar FOX ON? Gaan de supporters zich massaal abonneren?

Ondanks dat de competitie nog niet definitief was stilgelegd besloot FOX Sports toch de resterende tv-gelden uit te betalen aan de clubs. Een goed gebaar van de betaalzender die zelf ook wordt geraakt door de coronacrisis. Afgelopen maanden werden massaal de abonnementen stopgezet omdat er toch niet werd gevoetbald.

Toch is de kans groot dat dit van tijdelijke aard is. Komend weekend zal bijvoorbeeld in Duitsland de competitie weer worden hervat. De verplicht thuiszittende voetballiefhebber smacht naar het voetbal en zal eerder dan normaal geneigd zijn om alleen al voor het Duitse voetbal het abonnement weer te activeren.

Ook zal FOX Sports in september, als de competitie in Nederland volgens planning weer van start gaat, een golf aan aanmeldingen krijgen. Supporters zijn niet welkom in de stadions waardoor de verwachting is dat FOX Sports meer aanmeldingen krijgt als ooit tevoren.


[google]

FOX Sports is op dit moment in gesprek met de clubs over de voorbereiding op het nieuwe seizoen. "Daar zijn we nu volop mee bezig", erkent FOX Sports woordvoerder Maarten van Rooijen in gesprek met De Telegraaf. "Zo onderzoeken we onder meer samen met de clubs hoe we elkaar in de voorbereiding van het nieuwe seizoen optimaal kunnen helpen. Maar de belangrijkste vraag die nog beantwoord moet worden: wanneer kan het nieuwe seizoen daadwerkelijk van start? En met hoeveel clubs, want ineens is een Eredivisie met twintig clubs nog niet uit te sluiten. We volgen het allemaal nauwgezet en bewegen mee met alle scenario’s."

[totalpoll id="150942"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties