FC Twente Nieuws

FOX Sports onderzoek: "Geen team zo steady als FC Twente"

FOX Sports onderzoek: "Geen team zo steady als FC Twente"

Ondanks de hevige sneeuwval zal de tweede competitiehelft vanavond gewoon worden afgetrapt. In Deventer neemt Go Ahead Eagles het op tegen de directe concurrent van FC Twente, AZ.

[google]Alvorens de bal weer rolt besloot FOX Sports een onderzoek te doen naar de stand op de ranglijst als de wedstrijden eerder zouden zijn afgefloten dan de normale negentig minuten. FOX Sports laat via een grafiek zien op welke plek de ploegen zouden staan als een wedstrijd niet 90, maar 15, 30, 45, 60 en 75 minuten geduurd zou hebben.

Momenteel staat FC Twente op een zevende plek, maar als we kijken naar de ranglijst na 30 minuten spelen dan zou FC Twente een plekje hoger staan op de zesde plek. Meten we de tussenstand na 45 minuten dan zijn de Tukkers terug te vinden op een achtste plek. Al met al blijkt dat FC Twente de meest stabiele ploeg is als we kijken naar de eerste seizoenshelft. Vier van de zes meetmomenten staat de ploeg uit Enschede zevende, één keer achtste en één keer zesde. FOX Sports concludeert dan ook terecht dat er geen team zo steady is als FC Twente.

stand-per-kwartier-eredivisie-2016-2017
Bron: FOX Sports
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties