FC Twente Nieuws

Franse topclub biedt op Promes: Transfer lijkt aanstaande

Franse topclub biedt op Promes: Transfer lijkt aanstaande

De kans is zeer aannemelijk dat Quincy Promes deze week nog vertrekt bij Spartak Moskou. De Franse topclub AS Monaco zou al een bod van 20 miljoen euro neer hebben gelegd bij de club die sneuvelde in de voorrondes van de Champions League. Daarnaast zouden er nog drie club meer dan geïnteresseerd zijn in de Oranje International.

Naast AS Monaco azen nu ook het Portugese Benfica en het Spaanse Sevilla op Quincy Promes. Het nieuws is afkomstig van het Franse L'Equipe. Volgens diezelfde bron zou AS Monaco de grootste kanshebber zijn in de strijd om de handtekening van Promes.

[google]

De vraag is nu of beide clubs er financieel uit gaan komen. Spartak Moskou verlangt een bedrag van circa 25 miljoen euro voor Promes die nog een contract heeft tot medio 2021. Spartak zit met drie geïnteresseerde clubs in een zetel en kan de clubs tegen elkaar uit gaan spelen om zo het maximale uit de transfer te halen.

Mocht Promes verkocht worden dan deelt FC Twente mee in de winst die Spartak Moskou maakt op de aanvaller. FC Twente heeft in het verleden een doorverkooppercentage bedongen van 5% over de winst. Spartak Moskou betaalde destijds circa 11,5 miljoen euro voor Promes.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties