FC Twente Nieuws

Franse verdediger Corinus krijgt kans bij eerste selectie FC Twente

Franse verdediger Corinus krijgt kans bij eerste selectie FC Twente

Vandaag een verrassend gezicht tijdens de training van het eerste elftal. De Fransman Corinus mocht aansluiten bij de selectie van René Hake. De 20-jarige Fransman is op stage bij FC Twente en traint sinds vorige week mee met Jong FC Twente. Afgelopen zaterdag speelde hij mee in de met 1-3 verloren oefenwedstrijd tegen de Peter Barendse Academy & Soccerschool.

[google]Corinus werd geboren op 16 maart 1997 in het Franse Evry. Hij is 1.87 meter lang en speelde vorig seizoen zijn wedstrijden voor het tweede team van Girondins de Bordeaux dat uitkomt op het vierde niveau van Frankrijk. Hier was hij teamgenoot van David Sambissa die eerder deze zomer werd toegevoegd aan de selectie van Jong FC Twente.

Het afgelopen seizoen kwam Jérémy Corinus tot 14 wedstrijden waarvan 13 als basisspeler. Hierin wist hij twee keer te scoren.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties