FC Twente Nieuws

'Fransman Sambissa voor twee seizoenen naar FC Twente'

'Fransman Sambissa voor twee seizoenen naar FC Twente'

FC Twente blijft actief op de transfermarkt. Deze week werd eerst Tom Boere gepresenteerd en vanmiddag was het de beurt aan Haris Vuckic. Zojuist bereikt ons het bericht dat FC Twente op het punt staat om ook de 21-jarige David Sambissa te contracteren. Voor de Fransman ligt een tweejarige verbintenis klaar. Sambissa is een voormalig jeugdinternational en zijn laatste club was het Franse Bordeaux. Omdat hij clubloos is kan FC Twente hem transfervrij binnenhalen.

[google]Hoofd jeugdopleidingen Michel Jansen is content met de komst van de Fransman die al eerder op stage was en aan zal sluiten bij Jong FC Twente. Eerder werd voor Jong FC Twente ook al de Deen Jonothan Frimann gecontracteerd. "We halen niet zomaar buitenlandse spelers om ze dan te stallen bij Jong. In deze jongens zit rek naar de bovenkant. Ze hebben de potentie door te groeien richting eerste selectie", aldus Jansen in gesprek met de Tubantia.

De in Frankrijk geboren Sambissa is een linksback en heeft naast de Franse ook de Congolese nationaliteit. Hij speelde tot dusver negen interlands voor Frankrijk O16, O17 en O18. Het afgelopen half jaar kwam Sambissa uit voor het eveneens Franse US Lège-Cap-Ferret. Met deze club won hij drie weken geleden de finale van de beker, uitgerekend tegen Bordeaux B. Sambissa viel in en scoorde ook nog eens de beslissende 2-0.

Foto: FC Girondins Bordeaux
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties