FC Twente Nieuws

Fraser haalt uit naar arbitrage: "Neigt voor mij naar een thuisfluiter"

Fraser haalt uit naar arbitrage: "Neigt voor mij naar een thuisfluiter"

FC Twente wist zaterdagavond met 2-0 te winnen van Sparta Rotterdam. De Tukkers kwamen laat in de wedstrijd op voorsprong via een hoekschop. Henk Fraser, trainer van de bezoekende ploeg, is furieus op scheidsrechter Jochem Kamphuis.

"Voor mij is dat onbegrijpelijk als je zó dichtbij staat", vertelt Fraser na afloop in gesprek met FOX Sports. "Ik zat op een goeie zestig meter. Misschien moet je ook het spelletje gespeeld hebben om te zien dat dit geen corner is. Ik snap het wel, de VAR kan hier niet ingrijpen."

"Vorig jaar hebben we hier een penalty tegen gehad met dezelfde scheidsrechter, wat ik dramatisch vond", vervolgt de oefenmeester. "Maar deze ook weer. Je hebt mij dit seizoen denk ik nog nooit zo gehoord over scheidsrechters. Ik vind dit een wedstrijd waarin iedereen moet beseffen: wij maken een cruciale fout, goal tegen, wedstrijd gespeeld. Zo'n wedstrijd was het."

[google]

Fraser stelt dat zijn ploeg erg volwassen heeft gespeeld in Enschede, vooral in de eerste helft. "Maar een duidelijke fout van de scheidsrechter... Tuurlijk is dat frustrerend. Voor de rest denk ik niet dat hij slecht heeft gefloten. Maar dit neigt voor mij wel naar een thuisfluiter, zo'n moment", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties