FC Twente Nieuws

Fraser looft compleet FC Twente: "Gecharmeerd van Zerrouki"

Fraser looft compleet FC Twente: "Gecharmeerd van Zerrouki"

Hoewel Henk Fraser de laatste dag van de interlandperiode als assistent-bondscoach bij het Nederlands elftal al in Rotterdam actief was, is hij nog maar kort terug bij zijn club Sparta Rotterdam. Het vizier moet direct op FC Twente, die club is zaterdagavond om 18:45 de tegenstander van de Kasteelheren.

Fraser weet dat dit klusje niet zomaar geklaard gaat worden. "Het is een goede ploeg. Ze hebben veel individuele kwaliteiten, maar ook volwassenheid in de ploeg. Ze hebben Pröpper er natuurlijk bijgehaald en dat is een super volwassen leider", begint de oefenmeester in gesprek met RTV Rijnmond.

Naast Pröpper looft de trainer van de Rotterdammers ook Van Wolfswinkel, met wie hij eerder in zijn carrière de beker won bij Vitesse. "Van Wolfswinkel daar voorin, dat ik vind ik een fantastische vent voor die ploeg. Het is goede speler, maar in zijn totaliteit een fantastische speler om in de ploeg te hebben."

Wanneer 55-jarige coach ook Brama en Zerrouki nog eens complimenteert, kan hij concluderen dat de ploeg eigenlijk behoorlijk compleet is. "Als je kijkt naar het middenveld heb je Brama, die super ervaren is en ik ben gecharmeerd van Zerrouki. Ze hebben nogmaals de individuele kwaliteiten en het is gewoon best wel een complete ploeg, vind ik."

Ook trainer Ron Jans wordt toegevoegd aan de lofzang. Dat het lastig gaat worden, is volgens de trainer van Sparta dan ook wel duidelijk. "En dan ook nog eens een trainer die super ervaren is. Hij heeft ook al laten zien dat het een super goede trainer is. Wat dat betreft wordt het een hele pittige klus voor ons, maar ik denk wel weer een hele mooie uitdaging", besluit Fraser.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties