FC Twente Nieuws

Fredrik Jensen houdt niet van leeg supportersvak: "Maar ze hebben vast goede redenen"

Fredrik Jensen houdt niet van leeg supportersvak: "Maar ze hebben vast goede redenen"

Fredrik Jensen scoorde gisteren de 2-0 voor FC Twente nadat Enes Ünal zijn ploeg in de eerste helft al op voorsprong had gezet. Ünal en Jensen zijn beste maatjes en de goede communicatie zorgt ervoor dat het duo optimaal kan presteren. De Finse voetballer ziet het einde van de competitie naderen en heeft één duidelijk doel voor ogen.

"We willen gewoon de laatste vier wedstrijden winnen en zo hoog mogelijk einden. En al met al het seizoen een goed gevoel afsluiten." verklaart Fredrik Jensen in gesprek met de NOS.

[google] In de eerste helft liet de ploeg van René Hake het na om ver uit te lopen op de bezoekers. "We hadden het eigenlijk al moeten afmaken in de eerste helft, maar dat hebben we niet gedaan. In de tweede helft maken we er nog 3-0 van, dus dat is wel mooi."

Er wordt door menigeen gesproken over een simpele zege. Jensen blijft erbij dat het toch echt aan het goede spel van de Tukkers heeft gelegen. "Het ging niet te makkelijk, we hebben gewoon goed gespeeld. We hadden alles onder controle, alleen extra doelpunten was wat we nog misten."

FC Twente voetbalde in de eerste helft richting het lege Vak P. Een opmerkelijke situatie waar zelfs Jensen even aan moest wennen. "Natuurlijk is het leuker met publiek erbij, maar we moesten ons gewoon concentreren op de wedstrijd en dat hebben we gedaan." Over de beweegredenen van de supporters is de Fin duidelijk. "Het is niet mijn beslissing, maar ze hebben vast goede redenen waarom ze het hebben gedaan."

Foto: Ron Jonker / Sportfoto Oost

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties