FC Twente Nieuws

Fredrik Jensen krijgt teleurstellend bericht uit Finland

Fredrik Jensen krijgt teleurstellend bericht uit Finland

Fredrik Jensen zal de komende interlandperiode weer aan moeten sluiten bij Finland onder 21. Het is teleurstellend nieuws voor de middenvelder die de afgelopen juni nog twee keer in mocht vallen voor het eerste elftal van Finland. Zowel in de oefenwedstrijd tegen Liechtenstein als de WK-kwalificatiewedstrijd tegen de Oekraïne mocht hij in de tweede helft zijn opwachting maken.

[google]Ook zijn broer Richard Jensen is opgeroepen voor Finland onder 21 dat vrijdag 1 september uit oefent tegen Oostenrijk. Op dinsdag 5 september speelt Finland onder 21 de eerste EK-kwalificatiewedstrijd tegen Faeröer.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties