FC Twente Nieuws

Fredrik Jensen wil vertrekken bij FC Twente, bondscoach laat middenvelder links liggen

Fredrik Jensen wil vertrekken bij FC Twente, bondscoach laat middenvelder links liggen

De kans is groot dat Fredrik Jensen z'n laatste wedstrijd heeft gespeeld voor FC Twente. De 20-jarige aanvallende middenvelder heeft het bestuur te kennen gegeven open te staan voor een nieuwe club. FC Twente zelf verwacht dan ook dat Jensen, die nog een contract heeft tot medio 2020, de club deze zomer definitief zal verlaten.

Ondertussen heeft Jensen slecht nieuws ontvangen van de bondscoach van Finland. Hij behoort niet tot de Finse selectie die begin juni twee oefeninterlands speelt. Zijn collega bij FC Twente Thomas Lam kreeg wel een uitnodiging van de bondscoach. Finland speelt begin juni twee oefeninterlands tegen Roemenië en Wit Rusland. Op 5 juni gaat Finland op bezoek bij Roemenië en 9 juni speelt het in eigen huis tegen Wit Rusland.

[google]

Jensen speelde tot dusver zes interlands voor Finland waarin hij twee keer scoorde. 26 maart speelde hij zijn laatste wedstrijd voor Finland, uit bij Malta. Jensen speelde de volledige wedstrijd en nam één van de vijf treffer voor zijn rekening.

[totalpoll id="116558"]

Foto: Orange Pictures
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties