FC Twente Nieuws

"Ga als trainer nooit het gevecht aan met de cultheld, dat verlies je altijd"

"Ga als trainer nooit het gevecht aan met de cultheld, dat verlies je altijd"

Na de 2-0 overwinning op Sparta is FC Twente nog altijd ongeslagen in het jaar 2020. Aanstaande zondag wacht de volgende uitdaging als de ploeg op bezoek moet bij wederom een directe concurrent. Deze keer reist de ploeg af naar het noorden waar FC Emmen de tegenstander is. De grote vraag is of Garcia zijn aanvoerder weer bij de wedstrijdselectie haalt.

Leon ten Voorde heeft er een hard hoofd in. Zo laat hij weten tijdens de uitzending van De Ballen Verstand op de TC Tubantia. Collega Wagenaar vraagt zich af of Garcia dan eindelijk eens geluisterd heeft. "Nou, die is vrij eigenwijs en het zal me verbazen als Brama wel bij de selectie zou zitten."

"Ze hebben dit incident veel te groot laten worden", vervolgt de clubwatcher. De vraag is wiens schuld dit is. "Garcia zelf, maar de technische staf heeft dit gewoon niet goed gemanaged. Want op het moment dat je zo'n cultheld bij FC Twente op deze manier buiten de selectie houdt, daar moet je anders mee omgaan. Dan moet je met hem om een tafel gaan zitten en moet je zeggen: Wout hoe gaan we dit oplossen naar de buitenwacht toe. Dat jij hier gewoon door de voordeur als speler afscheid kunt nemen."

[google]

"Garcia en Brama hebben eerder wel gesprekken gevoerd, maar over dit thema hebben ze nooit gesproken. Hoe gaan we dit oplossen als volwassen mensen. En dan wordt het een olievlek en duikt ook de landelijke media erboven op. Wat ze eigenlijk heel stil hadden willen houden wordt dan heel erg groot. Ze willen natuurlijk geen reuring, maar het is deze week bijna niet gegaan over de overwinning op Sparta. Het gaat alleen maar over Wout Brama." Ten Voorde sluit af met een tip voor Garcia. "Ga als trainer nooit het gevecht aan met de publiekslieveling en cultheld. Dat verlies je altijd."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties