FC Twente Nieuws

Gaat FC Twente toch nog geld overhouden aan Jesús Corona?

Gaat FC Twente toch nog geld overhouden aan Jesús Corona?

Het contract van Jesús Manuel Corona loopt deze zomer af. Alleen deze transferwindow kan FC Twente nog geld overhouden aan een eventuele transfer van de Mexicaan. FC Twente heeft namelijk recht op negen procent van het verkooppercentage. Het leek erop dat Corona gratis de deur uit zou lopen. Gelukkig lijkt het er op dat hij toch verkocht gaat worden.

Corona speelde afgelopen wedstrijd op rechtsback in de wedstrijd tegen Estoril. Hij speelde daar, omdat FC Porto kampt met blessures en coronabesmettingen. Dit wat slechts zijn vijfde wedstrijd in de basiself dit seizoen. Als hij aan het einde van dit seizoen transfervrij de deur uit gaat, zal de clausule vervallen en zou FC Twente geen geld overhouden aan de mogelijke transfer. Toch loopt het waarschijnlijk anders.

Transfergoeroe Fabrizio Romano laat via Twitter weten dat Corona persoonlijk akkoord is met Sevilla. Echter heeft Sevilla nog geen akkoord bereikt met FC Porto over de transfersom. Volgens Romano zou de trainer van Sevilla, Lopetegui, hem graag willen toevoegen aan zijn team.

Transferwaarde

Volgens transfermarkt.nl is de marktwaarde van de Mexicaan 22 miljoen euro. Het lijkt er niet op dat dit bedrag ook gaat worden betaald. De buitenspeler heeft namelijk een contract tot aankomende zomer in Porto. Hierdoor daalt de waarde en zal FC Porto hoogstwaarschijnlijk akkoord gaan met een redelijk laag bedrag. Romano doet geen bericht over een mogelijke transfersom.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties