FC Twente Nieuws

Gaat Jesus Corona Porto transfervrij verlaten na mislukte transferdeal?

Gaat Jesus Corona Porto transfervrij verlaten na mislukte transferdeal?

Het worden nog enkele spannende uurtjes voor zowel Jesus Corona als FC Twente. De Mexicaans international hoopt vandaag de transfer naar zijn nieuwe werkgever af te ronden, maar de vraag is wie dit gaat worden. FC Sevilla en AC Milan vechten op dit moment op zijn handtekening en er lijkt zich ook nog een derde ploeg te mengen in de strijd. De naam van de club is nog niet bekend.

Update: Zowel AC Milan als FC Sevilla wil niet voldoen aan de vraagprijs van 18 miljoen euro voor Jesus Corona. De aanvaller blijft bij FC Porto aldus de journalist César Luis Merlo. FC Twente en FC Porto moeten nu vrezen dat Tecatito transfervrij de deur uitloopt aangezien zijn contract over tien maanden afloopt.

Enkele weken geleden leek de overgang van Jesus Corona naar FC Sevilla zo goed als rond, maar de Spaanse club wilde niet voldoen aan de vraagprijs van de Portugezen. Dit zou mede te maken hebben met het deel van de transfersom dat FC Twente nog te goed heeft.

Het gaat in totaal om 30 procent van de door FC Porto gewenste transfersom van 18 miljoen euro. Hiervan houdt FC Twente zelf negen procent, iets meer dan 1,6 miljoen euro, in eigen zak. 21 procent gaat naar andere partijen waarmee afspraken zijn gemaakt toen FC Twente het water aan de lippen stond.

Gaat Jesus Corona Porto transfervrij verlaten na mislukte transferdeal?

De zaakwaarnemer van Jesus Corona, Matias Bunge, heeft momenteel twee contracten geregeld voor de aanvaller. Bij zowel AC Milan als bij FC Sevilla kan hij voor vier jaar tekenen. Echter moet er eerst een akkoord komen over de transfersom waarna de speler ook nog medisch moet worden gekeurd.

Echter gaan er nu geruchten dat AC Milan heeft aangekondigd niets meer te gaan doen op de transfermarkt. Dit houdt in dat de transfer naar Italië definitief van de baan is en FC Sevilla en de nog onbekende andere club nog de enige twee nog overgebleven partijen zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties