FC Twente Nieuws

Garcia baalt van niet gegeven penalty: "Dat was een strafschop"

Garcia baalt van niet gegeven penalty: "Dat was een strafschop"

FC Twente speelde afgelopen zaterdag voor het eerst sinds 24 augustus van dit jaar weer gelijk in de eredivisie. Wat voor een wedstrijd het was valt op te maken uit de woorden van Wout Brama die de supporters adviseert om de wedstrijd niet terug te kijken. Maar hoe keek de trainer eigenlijk aan tegen het gelijkspel tegen de nummer 17?

Volgens de trainer was het doel drie punten mee te nemen naar Enschede, maar achteraf kan de Uruguayaan ook wel leven met een punt. "We zijn naar Den Haag gekomen voor een overwinning, maar als je de wedstrijd hebt gezien dan is het geen slecht resultaat."

"Ik denk dat we twee of drie momenten hadden waar we hadden moeten scoren. We hadden de kans om de wedstrijd te killen. Eén keer was het zelfs twee tegen één. De wedstrijd was gewoon lastig doordat de tegenstander met de lange bal ging spelen en iedere keer als we drie keer de bal rondspeelden werd er weer een overtreding gemaakt. Dan is het lastig voor spelers om te presteren."

[google]

Eén van de weinige lichtpuntjes was het feit dat de ploeg voor het eerst drieënhalf maand weer de nul wist te houden. "Ja, dat is ook waar. We hebben maar één echte kans weggegeven aan het einde van de wedstrijd. Maar dit zijn wedstrijden waarin we moeten scoren. We gaven niet veel weg, maar hebben zelf ook niet gescoord. Het goede is dat we niet veel weg hebben gegeven. We hadden drie kansen en hadden in de eerste helft een penalty moeten hebben." Garcia doelt hierbij op de handbal van ADO Den Haag. "Zoals ik het gezien heb was dat een strafschop. Maar ik denk dat we gewoon blij moeten zijn met het punt."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties