FC Twente Nieuws

Garcia: "Duels tegen RKC en VVV zijn voor ons Champions League-finales"

Garcia: "Duels tegen RKC en VVV zijn voor ons Champions League-finales"

Gaat Gonzalo Garcia de boel weer overhoop gooien of blijft hij vasthouden aan het oude vertrouwde concept. Dit is de grote vraag voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Het vertrouwen bij de spelersgroep is broos nadat het afgelopen dinsdag opnieuw een tik te verwerken kreeg. na de 3-0 thuisnederlaag tegen Vitesse ging de ploeg in de KNVB beker in de eigen Veste met 5-2 onderuit tegen de Eagles.

"Het komt vrijdag op mentaliteit aan", laat Garcia weten in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia. "In wedstrijden tegen Ajax krijg je de meeste aandacht, maar voor ons zijn duels tegen VVV en RKC Champions League-finales. In deze wedstrijden moet het voor ons gebeuren."

Als we de woorden van de trainer goed interpreteren dan zal Peet Bijen in ieder geval niet starten tegen RKC. Garcia wil alleen fysiek en mentaal fitte spelers opstellen. "We gaan beginnen met de spelers die fit zijn, niet alleen fysiek maar ook mentaal."

[google]

"Het wordt een zware wedstrijd, het komt op mentaliteit aan. RKC voetbalt het hele seizoen al goed en begint nu ook punten te pakken", laat de trainer weten op de clubwebsite. Paul Verhaegh, Tim Hölscher en Jorn Brondeel zullen zeker niet van de partij zijn vanwege blessures. “Godfried Roemeratoe, Xandro Schenk en Giorgi Aburjania zijn twijfelgevallen, op de laatste training zullen we bekijken of ze fit genoeg zijn.."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties