FC Twente Nieuws

García hoopt op meer versterkingen: "Kijken wat er nog mogelijk is"

García hoopt op meer versterkingen: "Kijken wat er nog mogelijk is"

FC Twente gaat zich, zodra het papierwerk is afgerond, versterken met Oriol Busquets. De Spaanse middenvelder zal dan voor één seizoen worden gehuurd van FC Barcelona. Mogelijk blijft het niet bij deze ene versterking in het slot van de transferwindow.

Met Busquets wordt de dunne bezetting op het middenveld aangevuld, maar dat is niet de enige linie die onderbezet is. Ook in de defensie en in de voorhoede is de spoeling dun. "We hebben bijvoorbeeld maar drie buitenspelers. Als er iets gebeurt, wordt het al heel wankel", aldus García in gesprek met Leon ten Voorde van De Twentsche Courant Tubantia.

[google]

Datzelfde geldt ook voor de achterhoede van FC Twente. "We moeten in de laatste weken kijken wat er nog mogelijk is. En we moeten zorgen dat we onze spelers fit houden", besluit García.

Technisch directeur Ted van Leeuwen hoopt wat meer financiële ruimte te krijgen door het slijten van onder meer Tom Boere, Jari Oosterwijk, Jeroen van der Lely en Jelle van der Heyden. Voor Boere, Oosterwijk en Van der Lely is sluimerende belangstelling, maar tot dusver is het niet tot een transfer gekomen.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties