FC Twente Nieuws

García tevreden: "We hebben een goede teamprestatie geleverd"

García tevreden: "We hebben een goede teamprestatie geleverd"

FC Twente speelde zondagmiddag met 1-1 gelijk in de uitwedstrijd tegen PSV. Trainer Gonzalo García koestert het punt, maar is toch kritisch.

"Ik ben tevreden met het punt, maar de eerste helft had beter gekund", vertelt García in gesprek met FOX Sports. "Maar ja, we hebben vandaag een goede teamprestatie geleverd. De eerste helft ging niet helemaal goed. In de tweede helft hebben we goed druk gezet en goede kansen gecreëerd. We waren ook rustiger aan de bal. In de eerste helft waren we gewoon niet goed genoeg. De tweede was beter."

De Tukkers kwamen in de eerste helft tot weinig kansen. "We hadden het eerst moeilijk", weet García. "Maar na een paar minuten voelden we ons comfortabel. In het begin hadden de spelers niet het goede gevoel, ze zaten niet lekker in de wedstrijd. Maar na een uurtje kwam iedereen meer in de wedstrijd."

[google]

In de 75ste minuut kreeg Ibrahim Afellay zijn tweede gele kaart en moest zijn ploeg verder met tien man. "Ook voor de rode kaart speelden we wel goed. Maar daarna hadden we vaker de aanval kunnen zoeken. Natuurlijk is dat moeilijk, want je speelt tegen een hele goede tegenstander. Vandaag hebben we echt gevochten", aldus de oefenmeester.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties