FC Twente Nieuws

García twijfelt over verdediging: "Ze doen het alle drie goed"

García twijfelt over verdediging: "Ze doen het alle drie goed"

FC Twente neemt het zaterdagavond in De Grolsch Veste op tegen PSV. De ploeg van trainer Gonzala García hoopt de rentree op het hoogste niveau met een goed resultaat te kunnen bezegelen, maar het zal allerminst makkelijker worden. Ook omdat de selectie weinig vlieguren in de benen heeft.

Zo zijn er weinig spelers die negentig minuten hebben gespeeld en is lang niet iedereen fit bij FC Twente. Zo kan Haris Vuckic slechts een uur spelen en datzelfde geldt voor Giorgi Aburjania, schrijft RTV Oost. Bovendien zijn nog lang niet alle posities dubbel bezet.

[google][app]

Het centrale verdedigingsduo is voor García ook nog een grote puzzel. Tegen Schalke 04 stond het duo Peet Bijen en Xandro Schenk centraal achterin, tegen Konyaspor stond Julio Pleguezuelo naast Schenk. De oefenmeester lijkt er dan ook nog niet helemaal uit.

"Ik vind dat een van de lastigste posities op dit moment", geeft hij toe voor de camera van de regionale omroep. "We hebben drie centrale verdedigers en eigenlijk moet er nog een bij. Ze doen het alle drie goed en er zit niet heel veel verschil tussen. Daar moeten we dus nog een keuze in gaan maken", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties