FC Twente Nieuws

Geen buitenlandse stage voor Eghan; Eagles zet hem op zijspoor

Geen buitenlandse stage voor Eghan; Eagles zet hem op zijspoor

Shadrach Eghan kan opzoek naar een nieuwe club. Nadat een buitenlandse stage niet doorging, heeft de technische leiding van Go Ahead Eagles hem op een zijspoor gezet, meldt Dennis Arentsen van De Stentor.

Vorige week dinsdag kreeg Eghan te horen dat een stage bij een buitenlandse club niet doorging. Het is niet bekend om welke buitenlandse club het gaat. Sinds afgelopen donderdag traint de Ghanees mee met de jeugd tot 19 jaar van de Deventer club. Zijn contract in de Hanzestad loopt nog door tot medio 2019.

[google]

Eghan werd in 2013 naar FC Twente gehaald, waar hij in het begin acteerde bij Jong FC Twente. Datzelfde jaar werd hij overgeheveld naar de hoofdmacht. In 2016 verhuurden de Tukkers hem aan Stabaek IF. In 2017 maakte hij transfervrij de overstap naar Vendsyssel FF. Een halfjaar later pikte Go Ahead Eagles hem op. Afgelopen seizoen werd Eghan verhuurd aan Telstar.

Gratis FC Twente shirt en €200 shoptegoed in de fanstore!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties