FC Twente Nieuws

'Geen transfersom, wel doorverkooppercentage voor overbodig viertal'

'Geen transfersom, wel doorverkooppercentage voor overbodig viertal'

FC Twente houdt een leegverkoop binnen de eigen selectie. Jeroen van der Lely, Jelle van der Heyden, Tom Boere en Alexander Laukart mogen de Enschedese club namelijk transfervrij verlaten. FC Twente heeft bij alle vier de spelers het contract ontbonden.

Toch kan FC Twente in de toekomst nog een leuk bedrag overhouden aan het viertal, weet De Twentsche Courant Tubantia te melden. Technisch directeur Ted van Leeuwen heeft bij alle vier de uitgaande transfers een doorverkooppercentage bedongen. Hoe hoog dat percentage is is niet bekend, maar op deze manier kan FC Twente nog wat verdienen aan de vier spelers.

[google]

Jeroen van der Lely en Jelle van der Heyden zullen hoogstwaarschijnlijk aan de slag gaan bij het Deense Vendsyssel FF, Tom Boere speelt komend seizoen voor KFC Uerdingen en Alexander Laukart vertrekt naar FC Den Bosch. De Bosschenaren trokken eerder deze zomer ook Ryan Trotman aan van FC Twente.

Met de uitgaande transfers lijkt het erop dat Van Leeuwen financiële ruimte wil creëren voor één of meerdere inkomende transfers. Zo werd onder meer de Peruaanse verdediger Miguel Araujo gelinkt aan FC Twente.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties