FC Twente Nieuws

Gefrustreerde Bijen haalt uit naar Gözübüyük: "Ik weet niet waar hij mee bezig was"

Gefrustreerde Bijen haalt uit naar Gözübüyük: "Ik weet niet waar hij mee bezig was"

Peet Bijen was zondagmiddag de schlemiel aan de kant van FC Twente. In de 69e minuut raakte hij Ziyech die door de verdediging probeerde te snijden en zag de scheidsrechter tot afgrijzen naar de penaltystip wijzen. Schöne profiteerde en werkte de strafschop achter Drommel. Na afloop had Bijen geen goed woord over voor scheidsrechter Gözübüyük.

"Hakim wilde een een-twee aangaan met Huntelaar. Hij speelde de bal daarna naar voren en liep tegen me op. Het was absoluut geen penalty, en bovendien was het ook nog eens buiten het strafschopgebied. Ik weet niet waar hij mee bezig was, hij gaf werkelijk alles aan Ajax", aldus een gefrustreerde Bijen in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia.

[google]Ziyech had na afloop van de wedstrijd wel begrip voor de frustratie bij Bijen en de rest van FC Twente. "Ja ik begrijp het, maar als het andersom was zouden ze ook niks zeggen. Ik kon doorlopen en voelde dat ik geraakt werd. Ik ging liggen en hij geeft 'm."

Na het zien van de beelden was ook Pusic overtuigd dat het geen penalty was. “Hij is buiten de zestien ingezet. Dit is geen penalty", zo laat hij weten in gesprek met FOX Sports. Toch was er ook kritiek richting Bijen die de overtreding op Ziyech maakte. "Het is slimmigheid van hun om het op te zoeken en een stukje naïviteit bij ons om daar in te trappen.”
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties