FC Twente Nieuws

Gekkenhuis in Sittard! Uitvak tot de laatste plek uitverkocht!

Gekkenhuis in Sittard! Uitvak tot de laatste plek uitverkocht!

Aanstaande zaterdag mogen de supporters van FC Twente voor het eerst sinds 7 maart 2020 weer plaatsnemen in het uitvak tijdens een eredivisiewedstrijd. Een gelegenheid waar de Tukkers graag gebruik van maken want het uitvak van Fortuna Sittard is inmiddels uitverkocht.

Eredivisieclubs moeten dit seizoen vijf procent van hun capaciteit beschikbaar stellen voor supporters van de bezoekende partij. Hierdoor zullen er zaterdagavond 533 FC Twente-supporters plaatsnemen in het uitvak, zo schrijft de TC Tubantia.

De aanwezigheid in het uitval zal komende zaterdag als een bevrijding voelen voor de supporters die een kaartje hebben weten te bemachtigen. De verwachting is dan ook dat het gekkenhuis gaat worden in het uitvak en de Tukkers goed te horen zullen zijn in het stadion en op tv.

[google]

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Twente wordt zaterdag afgetrapt om 20:00 uur. De KNVB heeft besloten om Jochem Kamphuis aan te stellen als leidsman. Hij zal geassisteerd worden door Sander van Roekel en Martijn Beijer. Robin Vereijken is de vierde man en Ingmar Oostrom (VAR) en Rogier Honig (assistent-VAR) zullen in Zeist achter de beeldschermen zitten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties