FC Twente Nieuws

Genegeerde Liendl schrijft historie en plaatst zich voor poulefase Europa League

Genegeerde Liendl schrijft historie en plaatst zich voor poulefase Europa League

Na de degradatie naar de eerste divisie was Michael Liendl één van de spelers die FC Twente moest verlaten. De Oostenrijker werd na de komst van Verbeek compleet genegeerd en koos na de degradatie voor een terugkeer naar de Oostenrijkse competitie.

Liendl tekende een contract voor één seizoen bij zijn oud-werkgever Wolfsberger AC. Hier kreeg hij dit seizoen wel de kans om op '10' zijn kwaliteiten te tonen en dat deed hij met verve. Hij ontpopte zich tot één van de sterkhouders hetgeen hem een contractverlenging opleverde tot medio 2021. Als kers op de taart sloot hij het seizoen met plaatsing voor Europees voetbal.

Wolfsberger won zondag haar laatste competitiewedstrijd en eindigde hiermee als vierde op de ranglijst. Hiermee plaatste de club zich voor de poulefase van de Europa League. Historisch want de ploeg speelde nog maar één keer eerder Europees voetbal.

[google] [app]

Liendl was dit seizoen één van de sterkhouders bij de club uit Zuid Oostenrijk. In 32 wedstrijden scoorde de middenvelder 12 doelpunten en leverde hij 11 assists. Komend seizoen mag hij zijn kunsten laten zien in de Europa League.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties