Geniaal! Ballenjongen zet RKC-spelers te kakken

FC Twente heeft zondagmiddag een regelmatige overwinning geboekt op RKC Waalwijk. Bij rust stond het 2-0 door doelpunten van Sem Steijn. Hoewel de ploeg uit Noord-Brabant de tweede helft beter was, waren het de Tukkers die nog een doelpunt maakte. Zo eindigde het in de eigen Grolsch Veste in 3-0.

Die 3-0 werd gemaakt door Van Wolfswinkel, die daardoor nu in de laatste drie wedstrijden een doelpunt heeft gemaakt. Na die goal vond er langs de kant een komisch moment plaats. Een ballenjongen van FC Twente maakte met handgebaren het elftal van RKC belachelijk. Na afloop van de wedstrijd kreeg de ballenjongen het shirt van Mees Hilgers.

Door de overwinning van FC Twente staan de Tukkers nu op 25 punten uit twaalf wedstrijden. Hiermee gaan ze voor nu Feyenoord voorbij op de ranglijst. De Rotterdammers kwamen echter niet in actie dit weekend en moeten hun wedstrijd later inhalen. Komend weekend speelt de ploeg van Jans tegen Go Ahead Eagles.