FC Twente Nieuws

Gerucht: 'Necid vrijdag gepresenteerd bij FC Twente'

Gerucht: 'Necid vrijdag gepresenteerd bij FC Twente'

Volgens de beheerder van het Twitter account FCDH Inside heeft FC Twente haar oog laten vallen op Tomás Necid. De 30-jarige spits is transfervrij nadat zijn contract bij ADO Den Haag is verlopen.

"Tomás Necid lijkt zijn carrière te gaan vervolgen bij FC Twente, de 30-jarige spits die de afgelopen twee seizoenen in Den Haag speelde is op dit moment transfervrij. Necid is een oude bekende van Ron Jans die sinds kort hoofdtrainer is in Enschede", aldus FCDH Inside.

Update 2-7-2020 19:30 uur: Volgens het doorgaans betrouwbare forumlid Dirty Harry van fctwente.net wordt Necid vrijdag gepresenteerd als de nieuwe spits van FC Twente.

"Wisselvallige spits, soms een wedstrijd goed soms een wedstrijd drama. Maar met goede aanvoer van de zijkanten heb je er naar mijn gevoel geen slechte aan. Heb wel gehoord dat salaris nog een obstakel is maar schijnt wel rond te gaan komen."

[google]

Necid wordt in augustus 31 en is op zoek naar een nieuwe club om zijn carriere te vervolgen. De lange aanvaller speelde in Nederland voor ADO Den Haag en PEC Zwolle. Daarnaast speelde hij onder andere voor Slavia Praag, CSKA Moskou, Bursaspor en Legia Warschau.

Tot dusver speelde Necid 71 eredivisiewedstrijden waarin hij 26 keer het net wist te vinden en acht assists leverde. In zijn hele carrière speelde hij 363 officiële wedstrijden waarin hij 112 keer scoorde en 26 assists leverde.

[totalpoll id="153470"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties