FC Twente Nieuws

Gerucht: 'Tapia wordt begeerd door meerdere Europese topclubs'

Gerucht: 'Tapia wordt begeerd door meerdere Europese topclubs'

Renato Tapia staat in de belangstelling van enkele grote clubs in Europa, zo meldt Gol Digital althans. Het medium weet te melden dat het om Paris Saint-Germain, Atletico Madrid en Juventus zou gaan. De Peruviaan is sterk begonnen aan zijn eerste seizoen bij Celta de Vigo, dat zou interesse hebben opgewekt.

Tapia stond tussen tussen medio 2013 en het begin van 2016 2,5 jaar onder contract bij FC Twente. In Enschede viel hij dermate goed op dat hij de stap naar Feyenoord maakte. Bij de Rotterdammers groeide hij echter nooit uit tot een vaste basisspeler. Ook kreeg hij door zijn aparte en soms mislukkende trucs de bijnaam 'circus Tapia' toegedicht.

Toen de 53-voudig international van Peru in het seizoen 2019-2020 uit zijn contract liep besloot de technische leiding zijn dan ook contract niet te verlengen. Celta de Vigo pikte de verdedigende middenvelder in de zomer van 2020 gratis op.

Inmiddels is de Peruviaan niet meer weg te denken uit de basiself van de club uit Vigo. Hij maakt daar een dermate goede indruk dat hij zich in de kijker heeft gespeeld bij meerdere Europese topclubs. Aangezien het contract van Tapia tot 2024 doorloopt kan Celta de Vigo goed geld gaan verdienen aan de middenvelder.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties