FC Twente Nieuws

'Geschenk uit de hemel' niet verkozen tot beste documentaire op Fox Sports

'Geschenk uit de hemel' niet verkozen tot beste documentaire op Fox Sports

Docu 'Geschenk uit de Hemel' is niet verkozen tot de beste documentaire op de tv-zender Fox Sports. De eer ging naar 'De erfenis van Johan Cruijff'. De laatste nominatie was voor 'Gewoon Kiki'. De laatste ging over Kiki Bertens en haar coach Ramon Sluiter.[google]

'Geschenk uit de hemel' gaat over de vuurwerkramp van 13-5-2000 en de gewonnen bekerfinale een jaar later. Het verhaal wordt vertelt door enkele selectiespelers uit die tijd. Jeroen Heubach, Sander Boschker en Erik ten Hag komen aan het woord. Zij vertellen over de enorme betekenis die de bekerwinst van 2001 had voor hen en de stad Enschede, in het licht van de vuurwerkramp een jaar eerder.

De strafschoppen werden gewonnen door FC Twente, waarbij Sander Boschker een hoofdrol vertolkte. Beelden van de strafschoppenserie zijn hier te zien. Wil je de documentaire bekijken klik dan hier. Hiervoor moet u wel inloggen op een Fox Sports account.

Foto: Sportfoto Oost / Ron Jonker

BELANGRIJK: Nieuwe Facebook pagina voor Twente Insite

Zoals jullie zeer waarschijnlijk al hebben gemerkt is onze Facebook pagina al enkele dagen niet meer te bereiken. Hierdoor hebben we jullie op Facebook niet kunnen voorzien van het laatste nieuws omtrent FC Twente. We zijn aan het onderzoeken wat de oorzaak is van het plots verdwijnen van de pagina en de eventuele oplossing. Helaas hebben we deze laatste nog niet gevonden.

OPROEP: LIKE & DEEL ONZE NIEUWE PAGINA
We zouden het zeer op prijs stellen als jullie ons zouden willen helpen onze volgers terug te krijgen. Dit kan door onze nieuwe pagina te LIKEN en te DELEN op je tijdlijn. Een andere manier om ons te helpen is het TAGGEN van je FC Twente en ze op deze manier op de hoogte te stellen van onze nieuwe Facebook pagina. Alvast onze dank voor jullie hulp!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties