FC Twente Nieuws

Gestopte Verhaegh vindt nieuwe werkgever: "Een geweldige uitdaging"

Gestopte Verhaegh vindt nieuwe werkgever: "Een geweldige uitdaging"

Paul Verhaegh heeft deze zomer besloten dat het genoeg is geweest. De 36-jarige rechtsback besloot zijn kicksen aan de wilgen te hangen en zich te beraden over zijn toekomst. Inmiddels heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden.

Verhaegh gaat aan de slag bij FC Den Bosch, de club waar hij aan het begin van zijn carrière anderhalf jaar voor speelde. Hier zal de voormalig Oranje-international aan de slag gaan als assistent-trainer. Hij wordt bij FC Den Bosch de rechterhand van hoofdtrainer Erik van der Ven.

"FC Den Bosch werkt dit seizoen met een jonge spelersgroep. Ik vind het een geweldige uitdaging om die gasten te helpen bij de start van hun carrière", aldus Verhaegh op de clubwebsite van zijn nieuwe werkgever.

[google]

"Door een paar dagen per week als assistent-trainer op het veld te staan, verwacht ik er in de loop der tijd achter te komen of dit is waar ik in de toekomst mee verder wil", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties