FC Twente Nieuws

Geweldig nieuws: Kabinet wil stadions volledig openen voor supporters

Geweldig nieuws: Kabinet wil stadions volledig openen voor supporters

Er is goed nieuws voor de supporters van FC Twente en ook van alle andere clubs. Het kabinet wil per 30 juni alle stadions weer volledig openstellen voor het publiek. Dit kwam vandaag naar buiten tijdens de wekelijkse persconferentie.

Het is ook geweldig nieuws voor FC Twente dat op 22 augustus regerend landskampioen Ajax ontvangt. De wedstrijd is gepland voor de tweede speelronde en zal mogelijk worden gespeeld in een uitverkochte Grolsch Veste.

Toch zijn er wel zaken waar de supporters rekening mee dienen te houden. Wil je naar een wedstrijd dan dien je of gevaccineerd te zijn of een negatieve coronatest kunnen overleggen.

[google]

Is dat het geval dan kan je weer als vanouds losgaan in het stadions. De anderhalve meter regel komt binnen de stadions te vervallen net als het verplicht dragen van een mondmasker.

De laatste keer dat FC Twente een thuiswedstrijd speelde in de eigen Grolsch Veste zonder restricties was op Zaterdag 29 februari 2020. Daarna werd er nog vier keer gespeeld met een gelimiteerd aantal toeschouwers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties