FC Twente Nieuws

GEWELDIG!! Supporters Levante dagen FC Twente uit voor 'Europese' wedstrijd in Valencia

GEWELDIG!! Supporters Levante dagen FC Twente uit voor 'Europese' wedstrijd in Valencia

Zaterdagavond voorafgaand aan de wedstrijd tussen FC Twente en Ajax vond er een bijzonder moment plaats in de Grolsch Veste. Supporters van de bevriende Spaanse voetbalclub Levante overhandigden Jan van Halst een brief met een bijzondere inhoud. In de brief wordt FC Twente uitgenodigd om tijdens de voorbereiding op het komende seizoen een 'Europese' oefenwedstrijd te komen spelen in Valancia.

Het idee is afkomstig van een groep bevriende Levante supporters die afgelopen zomer ook de beelden van de uitwedstrijd bij Stranraer voorbij zagen komen. De groep besloot de beelden te tonen aan de voorzitter van Levante, tezamen met het idee om FC Twente uit te dagen voor een vriendschappelijke 'Europese' wedstrijd in Valencia.

Het idee werd met open armen ontvangen door de voorzitter van Levante. Hij stuurde de supporters van Levante een wedstrijdshirt mee met op de rug de naam van Jan van Halst. Het shirt werd zaterdagavond tezamen met de brief aan Van Halst persoonlijk overhandigd en staat symbool voor een uitnodiging richting FC Twente, maar ook voor een uitnodiging aan alle supporters van FC Twente.

GEWELDIG!! Supporters Levante dagen FC Twente uit voor 'Europese' wedstrijd in Valencia

Vanmorgen heeft er op het trainingscomplex in Hengelo een gesprek plaatsgevonden tussen de supporters van Levante, de teammanager van FC Twente Jeroen Wotte en een delegatie van ledenvereniging Twente, Verenigt! Alle drie de partijen zijn zeer positief en gaan proberen het plan tot uitvoering te brengen.

[totalpoll id="108511"]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties