FC Twente Nieuws

'Gewilde Dusan Tadic verschijnt op radar Italiaanse grootmacht'

'Gewilde Dusan Tadic verschijnt op radar Italiaanse grootmacht'

De interesse rondom voormalig FC Twente-smaakmaker Dusan Tadic groeit met de dag. Zo was er vorige week interesse vanuit West Ham United en werd hij eerder al gelinkt aan clubs als Bayern München en Atletico Madrid. Dit keer is het de beurt aan een Italiaanse ploeg om haar interesse te tonen.

[google] Internazionale, spelend in de Serie A, heeft volgens The Sun wel oren naar een topvoetballer als Dusan Tadic. Na zijn vertrek bij FC Twente in 2014 deed de smaakmaker het niet slecht bij Southampton en dit seizoen scoorde hij in 33 wedstrijden drie keer en vijf maal gaf de vleugelspeler een assist.

Bij het Italiaanse Internazionale wordt er gezocht naar een waardige opvolger voor Ivan Perisic. De voetballer gaat hoogstwaarschijnlijk een contract tekenen bij het Engelse Manchester United. In haar zoektocht naar een vervanger zijn de Italianen klaarblijkelijk uitgekomen bij de voormalig speler van FC Twente, al mag het inmiddels duidelijk zijn dat wanneer de geruchten blijken te kloppen, zij niet de enige kapers op de kust zijn.

LIKE ONZE FACEBOOK PAGINA

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties