FC Twente Nieuws

Giggs geeft geen uitsluitsel: "Ik zal met Matthew en met FC Twente gaan praten"

Giggs geeft geen uitsluitsel: "Ik zal met Matthew en met FC Twente gaan praten"

Matthew Smith wil graag met FC Twente tegen Go Ahead Eagles spelen. Het enige probleem is dat hij ervoor en erna moet opdraven voor de nationale ploeg van Wales. Daarom had hij in alle nederigheid aan de bondscoach gevraagd of hij een wedstrijd van de nationale ploeg mocht overslaan. Tijdens de persconferentie kwam bondscoach Ryan Giggs terug op het verzoek van zijn pupil.

"Dat moeten we in de loop van volgende week bekijken", reageert de bondscoach. "Hun competitie ligt niet stil tijdens de interlandperiode - ze spelen een belangrijke wedstrijd de volgende dag. Het is in zo'n geval altijd wikken en wegen. Kijk, wij hebben een misschien nog wel belangrijkere wedstrijd op vrijdag. Hij is een belangrijk onderdeel van het team."

[google]

"We moeten het de komende tijd eens gaan bespreken en kijken of we daar uit gaan komen. Matty is een belangrijk onderdeel van het team", benadrukt de voormalig speler van Manchester United nog eens. "We gaan het zien. Ik zal met hem en met FC Twente praten." Smith zelf was eerst nog hoopvol, aangezien de wedstrijd tegen Albanië vriendschappelijk is en de assistent-bondscoach Nederlands is.

Kijk de persconferentie van de bondscoach van Wales hier terug.

Foto: Orange Pictues

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties