FC Twente Nieuws

Goalgetter Borven beloond en tekent contract bij topclub

Goalgetter Borven beloond en tekent contract bij topclub

Voormalig FC Twente spits Torgeir Borven kende een goed seizoen bij Odds BK. Hier deed hij wat hem bij FC Twente nooit lukte, topscorer worden. In 30 wedstrijden scoorde hij 21 doelpunten waarmee hij topscorer werd van de Noorse competitie. Naast zijn doelpunten gaf hij ook nog eens vijf assists.

Met zijn doelpunten wekte hij de interesse van Rosenborg BK, de grootste club van Noorwegen, en zette woensdag zijn contract onder een tweejarige verbintenis. Een mooie beloning voor de 28-jarige spits.

"Ik ben blij met mijn overstap naar Rosenborg. Ik kreeg direct een goed gevoel bij de de club en heb geen moment getwijfeld of ik het zou moeten doen of niet. Er is veel te doen geweest omtrent de overgang, maar ik wist gelijk dat ik deze stap wilde maken. Ik denk dat ik goed pas in de manier waarop Rosenborg altijd speelt."


[google]

Borven zal per 1 augustus aansluiten bij Rosenborg waar de competitie inmiddels alweer is begonnen. De competitie is één wedstrijd onderweg waarin Borven direct weer trefzeker was. De wedstrijd werd echter wel verloren. "Tot die tijd zal ik mijn best blijven doen voor Odd BK", besluit Borven op de clubwebsite van zijn toekomstige werkgever.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties