FC Twente Nieuws

Goalgetter Mühren genoemd als nieuwe spits FC Twente

Goalgetter Mühren genoemd als nieuwe spits FC Twente

Robert Mühren is dit seizoen, net zoals vorig seizoen, niet af te stoppen bij SC Cambuur. Dankzij de topscorer heeft de Friese club bereikt wat afgelopen seizoen niet mogelijk was: het kampioenschap. De club uit Leeuwarden zal volgend seizoen daarom in de eredivisie spelen. Of Mühren ook dan nog de geel-blauwe kleuren van SC Cambuur zal vertegenwoordigen, is echter nog maar de vraag.

De 31-jarige spits wordt door SC Cambuur namelijk gehuurd van het Belgische Zulte Waregem. Mühren is na dit seizoen transfervrij. De Belgische club zou Mühren naar verluidt een 'riant' salaris bieden. Of de Friese club dit kan overnemen is nog niet bekend.

De toekomst van de man die in mei al 32 jaar wordt is voorlopig dus nog ongewis. Dat er interesse zal zijn voor de spits die dit seizoen al 35 keer scoorde, lijkt geen vraag. Ook FC Twente is opzoek naar nieuwe spelers, Mühren zou een mogelijke optie kunnen zijn. "Ze zijn wel druk bezig bij FC Twente. Ze zijn namelijk wel geschrokken van de laatste weken van het seizoen, of eigenlijk de hele tweede seizoenshelft", vertelt Leon ten Voorde van de TC Tubantia in de Ballen verstand.

"Er gaan wel wat geruchten", gaat de clubwatcher van FC Twente verder. "Ik hoorde dat ze het wel hebben over Robert Mühren, de topscorer uit de eerste divisie. Die heeft het nog nog nooit in de eredivisie bewezen. Dus of dat nou de eerste spits van FC Twente moet worden, daar heb ik mijn twijfels over", besluit Ten Voorde.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties