FC Twente Nieuws

Goalgetter Weghorst wil spelen voor FC Twente: "Doel die ik heb"

Goalgetter Weghorst wil spelen voor FC Twente: "Doel die ik heb"

Wout Weghorst heeft in gesprek met ESPN een bijzondere onthulling gedaan. De huidige spits van Vfl Wolfsburg laat weten dat hij graag nog een keer uit wil komen voor FC Twente. Een uitspraak die bij vele FC Twente-supporters het hart sneller zal doen slaan.

De goalgetter laat weten dat hij in de toekomst graag weer thuis wil gaan wonen en daar te gaan voetballen voor een voor hem heel speciale club. "Dat is ook nog een doel die ik heb."

"Ik ben van jongs af aan altijd FC Twente supporter geweest dus dat is voor mijn boek wel prachtig om ook nog eens voor die club te spelen. Dan heb ik voor beide mooie clubs uit het Oosten gevoetbald. Maar we gaan het zien, je kunt toch niet in de toekomst kijken."

[google]

De kans is klein dat Weghorst op korte termijn naar FC Twente komt. De spits scoorde woensdagavond alweer zijn 20e doelpunt van het seizoen en is nog maar 28 jaar. Daarnaast heeft hij een doorlopend contract en hangt er een prijskaartje van 30 miljoen euro om de nek van de man uit Borne.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties