FC Twente Nieuws

Goals, skills en overige info Griekse linksbuiten Christos Tzolis

Goals, skills en overige info Griekse linksbuiten Christos Tzolis

Volgens de Britse journalist David Ornstein gaat FC Twente zich donderdag versterken met Christos Tzolis. De 20-jarige Griek komt op huurbasis over van het Engelse Norwich City. De linksbuiten wordt gehaald als de opvolger van zijn landgenoot Dimitris Limnios die een zware blessure opliep en daardoor uit beeld raakte.

Limnios en Tzolis zijn bekenden van elkaar want beide spelers stonden begon 2020 onder contract bij het Griekse PAOK Saloniki. Limnios vertrok in 2020 voor 3,3 miljoen euro naar FC Köln. Tzolis greep zijn kans en maakte een jaar later voor 11 miljoen euro de overstap naar Norwich City.

Deze transfer had hij te danken aan een topseizoen 2020-2021. In Engeland kende Tzolis een mindere periode want in 14 Premier League optredens was hij geen enkele keer beslissend. In de Engelse EFL Cup was hij wel van waarde. In twee optredens scoorde hij twee keer en leverde hij evenveel assists.

Goals & skills Christos Tzolis

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties