FC Twente Nieuws

Goed nieuws voor duizelige Smal: "Testen gingen prima"

Goed nieuws voor duizelige Smal: "Testen gingen prima"

Afgelopen weekend moest Gijs Smal al in de eerste helft worden gewisseld. De linksback wees meerdere keren naar zijn linkeroog en na afloop werd duidelijk dat hij last had van duizeligheid. Ajax-huurling Anass Salah-Eddine viel voor hem in en deed dat uitstekend. Echter zal hij komende zondag weer starten vanaf de bank.

"We hebben begin van de week nog wat testen gedaan met Gijs en dat ging prima, hij is er zondag gewoon weer bij", zo laat hoofdtrainer Ron Jans weten tijdens het perspraatje voorafgaand aan de wedstrijd FC Twente - RKC.

Ook kan de oefenmeester weer een beroep doen op Vaclav Cerny. De rechtsbuiten moest de afgelopen twee wedstrijden toekijken vanwege een schorsing. Deze kreeg hij in de uitwedstrijd tegen Feyenoord waar hij al voor rust naar de kleedkamer werd gestuurd. De verwachting is dat zijn vervanger Rots weer plaats moet nemen op de bank.

In totaal zijn er drie spelers afwezig: Christos Tzolis, Wout Brama en Michal Sadílek. Laatstgenoemde keerde maandag terug uit Tsjechië waar hij een arts heeft laten kijken naar zijn oorsuizen. Deze constateerde niets ernstigs. De middenvelder traint weer mee met de groep, maar RKC komt voor hem nog te vroeg. “Michal is aan de beterende hand. Hij zit dit weekend nog niet bij de selectie, maar er worden stappen gemaakt en dat is mooi.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties