FC Twente Nieuws

Goed resultaat FC Twente Vrouwen tegen koploper Ajax

Goed resultaat FC Twente Vrouwen tegen koploper Ajax

FC Twente heeft vanavond goede zaken gedaan in Amsterdam. De ploeg van Arjan Veurink speelde in de topper vlak voor tijd met 1-1 gelijk tegen Ajax Vrouwen. Het was een blunder van goalie Ubachs die vooraf ging aan de openingstreffer. Het doelpunt viel in de 74e minuut, juist op het moment dat FC Twente goed in de wedstrijd zat na een zeer matige eerste helft. [google]

Toch wist FC Twente langszij te komen door een treffer in de 89e minuut. Het was Jill Roord die uit een vrije trap de 1-1 binnen werkte. Door het gelijke spel blijft het verschil met Ajax, met nog zeven wedstrijden te gaan, vier punten. Beide ploegen treffen elkaar dit seizoen nog één keer. Op 16 mei ontvangt de ploeg van Arjan Veurink de Amsterdammers in eigen huis.

Opstelling FC Twente Vrouwen :
Ubachs, Roetgering, Van der Gragt, Kerkdijk, Munsterman, Heuver, R. Jansen, Renfurm, Roord, E. Jansen en Onzia (65. Erman)

Voor de stand, klik hier.

1-0 Ajax

1-1 Jill Roord


[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties