FC Twente Nieuws

Goede hoop op snelle versoepelingen: "Moeten geen uitzonderingspositie claimen"

Goede hoop op snelle versoepelingen: "Moeten geen uitzonderingspositie claimen"

Maandagavond maakte Mark Rutte bekend dat er minimaal drie weken geen supporters welkom zijn in Nederlandse stadions. Een flinke klap in het gezocht van de Nederlandse clubs die hun nek uit hebben gestoken om de stadions zo veilig mogelijk te maken. Toch is er bij Jan de Jong, voorzitter van de Eredivisie CV, goede hoop dat de stadions over drie weken weer open gaan.

"Wij willen heel graag onderdeel zijn van de oplossing van de coronaproblematiek. Wij moeten helemaal geen uitzonderingspositie claimen, hoe vervelend dit allemaal ook is. Het aantal reisbewegingen in ons land moet omlaag en hopelijk kunnen wij een bijdrage leveren door de stadions nu leeg te laten."

"Het is nu niet anders", vervolgt hij in gesprek met Gouka en Wijffels van het AD. "Laten we hopen dat we over drie weken weer fans kunnen toelaten. Het belangrijkste is dat wij blijven voetballen. De competitie wederom stilleggen, dat zou pas echt heel erg vervelend zijn geweest."

Directeur betaald voetbal Gudde: "We gaan er vanuit dat als een ieder zich aan de nieuwe maatregelen houdt, wij weer zo snel mogelijk met publiek kunnen spelen. Ook Gudde Wij hopen zo snel mogelijk weer met publiek kunnen spelen. En weer direct op het niveau waar we nu ook op zitten", besluit Gudde.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties