FC Twente Nieuws

Gooit Streuer na één jaar in de wachtkamer de handdoek in de ring?

Gooit Streuer na één jaar in de wachtkamer de handdoek in de ring?

Het is nog altijd onduidelijk hoe de toekomst van Jurgen Ekkelenkamp eruit gaat zien. FC Twente staat al een jaar vooraan in de rij om de aanvallende middenvelder te huren, maar tot een overgang kwam het tot dusver niet.

De speler zelf staat voor een lastige keuze. Er ligt bij Ajax een contract klaar tot medio 2024, maar de kans dat hij komend seizoen zal spelen onder Erik ten Hag is klein. De Amsterdammers willen Ekkelenkamp graag verhuren zodat hij ergens anders als basiskracht ervaring op kan doen.

Ajax wil de speler in kwestie echter alleen verhuren als hij zijn handtekening zet onder de nieuwe verbintenis. Ekkelenkamp heeft namelijk nog maar een contract voor één seizoen en de club wil voorkomen dat hij medio 2022 transfervrij de deur uitloopt.

Verlengt Ekkelenkamp zijn contract niet dan zal Ajax de speler in de etalage zetten voor de verkoop. De club hoeft echter weinig moeite te doen want Ekkelenkamp kan op dit moment al rekenen op interesse vanuit de Duitse Bundesliga, de Belgische Jupiler Pro League en de Italiaanse Serie A.

Eerder deze week kwam het gerucht naar buiten dat FC Twente zou zij afgehaakt in de strijd om de aanvallende middenvelder. Met steeds meer kapers op de kust zou de keuze om door te schakelen naar een andere speler niet eens zo vreemd zijn. Streuer zit al tijden achterin de bus en Jans wil de selectie voor het nieuwe seizoen zo snel mogelijk rond hebben.

[google]

Met de komst van Ugalde heeft FC Twente een speler in huis gehaald die zowel als spits en als aanvallende middenvelder uit de voeten kan. Daarnaast sprak Streuer al met AZ over Thijs Oosting en staat ook Van der Venne van RKC op het lijstje. Ook kwam eerder deze week uit Italië het nieuws dat FC Twente geïnteresseerd zou zijn in de Servische nummer tien Bogdan Jocic van Hellas Verona.


[totalpoll id="171106"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties